пʼятниця, 6 вересня 2024 р.

Сьогодні, 6 вересня, у світі відзначають День читання книг📚📙🪷
Перше відзначення "Дня читання книг" було наприкінці першого десятиліття 2000-х років і майже напевно, це було ідеєю бібліотекаря, ймовірно, того, хто спонукав молодь до читання книг. Використовуйте можливість насолодитися часом, щоб розслабитися і читати, це добре для душі та розуму.
Тож частіше заглядайте до скарбниці духовності в гашу Бібліотеку бо саме з книг б'є невичерпне джерело мудрості.✨
Отож, читайте і розвивайтесь! Адже читати не тільки корисно, а й модно! 📚🌏🇺🇦📖✏️



















середа, 4 вересня 2024 р.

 Сьогодні в бібліотеці с.Малий Куяльник була підготована книжкова виставка " Дивовижний світ літератури " та година спілкування з дітьми " За сторінками шкільної програми" , а також всі пригостились солодощами з нагоди свята.

📙✏️📖📚🇺🇦
З Днем знань! Бажаю величезного бажання вчитися та здобувати нові знання. Легкого навчального року вам, дружної атмосфери, цікавих подій, чудових оцінок і постійного прагнення бути кращими. Успіхів, удачі, здоров'я, терплячості і чудових результатів!







Все реак

 #на_щиті_у_безсмертя

Сьогодні в Україні День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, за суверенітет і територіальну цілісність України.
Гірко усвідомлювати ,що з кожним разом з’являються нові світлини українських воїнів. Це означає, що мати втратила сина, дружина — чоловіка, діти - батька, а держава — героя. У
бібліотеці с Малий Куяльник була оформлена виставка-пам'ять
"Пам'ятаємо, пишаємось героями- земляками "









Все ре