четвер, 10 жовтня 2024 р.

1 жовтня Україна відзначає одразу два важливих свята: День захисників і захисниць та День українського козацтва. Під час широкомасштабної війни і дорослі, і діти найбільше мріють про те, щоб кожен воїн та кожна захисниця повернулися додому живими.
В бібліотеці с. Малий Куяльник була проведена патріотична година до дня Захисників і захисниць " Слава незламним захисникам" відеопрезентація , та до дня Українського Козацтва "Ми діти козацького роду"

  

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПРИБИРАННЯ


20 вересня 2024 року в Україні проводиться Всесвітній день прибирання "World Cleanup Day" - під гаслом "Зробимо Україну чистою разом". В нашій громаді це вже стало доброю традицією. Творчий колектив Куяльницького центру культури та дозвілля також долучився до цієї акції.


 21 Вересня

Україна разом з усім цивілізованим світом відзначає День Миру. Мир після нашої Перемоги - це найзаповітніша мрія усіх без виключення українців. А що зараз для українців означає це слово? Мир – це прокидатись від сміху дітей, а не від звуку повітряних тривог. Це коли по українським полям їздитимуть трактори і комбайни, а не танки і «гради». Мир - це коли всі військові злочинці сядуть на лаву підсудних в Гаазі. Мир – це стабільність і віра у майбутнє.
Все реакции:
Наталья Сергенчук, Инна Татарина и ещё 14